Quest of Being

Mental og fysisk udfordring med naturen som lærermester

Halvandet døgn med dig i fokus

Halvandet døgn, hvor der er plads til de store spørgsmål. Du udfordres både mentalt og fysisk, alene og i relationen, og alt foregår med naturen som lærermester.

Hele forløbet foregår i naturen

Vi skal nysgerrigt undersøge ”The Quest of Being”, både under pres og i ro. Måske oplever andre, at du er i ro, mens du selv oplever indre stormvejr. Måske oplever du indre ro, mens du står midt i orkanens øje.

 

Forløbet er for dig, der

  • vil blive bedre til at observere, acceptere, tage ansvar og handle eller ikke handle
  • vil blive bedre til at "være" uden at lade dig styre af egne eller andres påvirkning

En oplevelse, du kan tage med til resten af dit liv

Under hele forløbet vil instruktion, motivation og støtte komme fra friluftuddannet eventyrer, konfliktcoach og vejleder i personlig udvikling Lars Mogensen.

Uforpligtende Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel.
Ved spørgsmål, kontakt os på tlf. 22 75 80 90

Oplevelsen var fra begyndelsen helt unik. Det kan klart anbefales at lade mobiltelefonerne ”blive passet” af personalet i tilfælde af ”emergencies”. Turen til et ukendt sted var spændende og om end lidt udfordrende, dog aldrig farlig. Det var lidt spændende ikke at vide hvad vi skulle igennem. Vi var tre ledere afsted, ledere som også er familiefædre, kammerater og bare mænd. Det fik vi alt sammen hilst på, og på en kontrolleret men alligevel udfordrende måde, hvor dybsindhed fik en ny betydning for undertegnede.

Jeg kan kun anbefale the ”Quest of Being” til alle som gerne vil hilse på sig selv og få mulighed for at reflektere over livet og dets mening.

Martin Frederiksen
CEO, Stok Emballage

Bliv udfordret både mentalt og fysisk, alene og i relationen. Alt foregår med naturen som lærermester

Tilmeld mig