kursus med Lars Mogensen

Bøger

Her finder du alle udgivelser af Lars Mogensen

Lars Mogensens egne udgivelser

Lars Mogensen er forfatter til bøgerne "Konflikthåndtering - håndbog for hverdagens krigere" og "Konflikter - sådan tackler du dem", der er trykt og solgt i 6 oplag og flere tusinde oplag. Her på siden kan du bestille begge udgivelser.

Læs lektørudtalelse

Konflikter sådan tackler du dem

"Konflikter - sådan tackler du dem" (hardcover)

Her er den morsomste og mest seriøse bog, du ville ønske, at du havde læst for længe siden, hvis:

  • du vil lære noget om dig selv
  • hvordan du fungerer sammen med andre
  • og hvorfor det nogle gange går galt 

Du vil lære, hvad det er, dine børn og din partner egentlig siger til dig. Og du vil lære at tackle modstand og andre menneskers mystiske kommunikation på en underholdende måde. "Konflikter – sådan tackler du dem" fortæller, hvorfor det kan være så svært at være sammen med andre mennesker, og hvorfor det er så vigtigt, at vi er det.

"Konflikter - sådan tackler du dem" (lydbog)

Lydbogen er fyldt med sjove eksempler, værktøjer og gode råd til at håndtere konflikter i hverdagen. På sin personlige og humoristiske måde skubber Lars Mogensen dig ind i dit eget indre, hvor du finder både kræs og bras. Han lærer dig at nyde dine gode sider og acceptere dine dårligdomme. Og han viser dig, at ydmyg selvglæde er guld værd, når andre mennesker gør dig grumset. 

Konflikter sådan tackler du dem
Bog om konflikter

"Konflikthåndtering - håndbog for hverdagens krigere" (e-bog)

Lars Mogensen og Josefine Ottesen har sammen skabt en elementært spændende bog med høj brugsværdi. Bogen henvender sig bredt til alle hverdagens krigere uanset alder, erhverv og køn. Josefine Ottesen har skabt en fiktiv case til hver af bogens kapitler som gennemgår: konflikttyper - optrapning af konflikt - løsningsmodeller. Konflikterne er først og fremmest af den art, vi alle løber ind i dagligt i familien, bussen og på jobbet. Men der er også beskrivelser af og løsningsmodeller til de mere alvorlige konflikter, som du mere eller mindre uforskyldt kan komme ud for.

Ikke kun som leder i en større organisation, men i den grad også som ægtefælle, kollega, ven og far, kan jeg på det varmeste anbefale andre at læse Lars Mogensens bog – ”Konflikter, sådan tackler du dem”. En bog som har givet mig flere aha-oplevelser og øjenåbnere, og fået mig til at tænke over, hvordan jeg møder andre på min vej. Både i mit daglige arbejde som leder, der til tider kan være med en del konflikter, men også privat, har bogen lært mig at tackle konflikter.

Konfliktuddannelse
Paw Sjørup
Børnehuset Munke Mose, Odense Kommune

Konflikter - sådan tackler du dem

Hør og se Lars Mogensen fortælle om, hvordan bogen "Konflikter - sådan tackler du dem" kan hjælpe dig. Bogen handler i høj grad om, hvordan du rummer dig selv i mødet med dine omgivelser. Lyder det spøjst? Så klik på videoen og hør Lars fortælle.

Konflikter - sådan tackler du dem
afspil

Bogen er for alle der gennem selvindsigt ønsker at undgå konfliktoptrapning i familien, på jobbet, blandt naboerne etc……. Udgangspunktet er, at det, der tricker en person og udløser konflikten, kun er 10% af årsagen. De 90% er noget, som parterne har med i deres personlige bagage fra tidligere oplevelser…. Der er bogen igennem forslag til løsning af "episoder". Bogen er letlæst og er krydret af humoristiske tildragelser fortalt af en he-man med selvindsigt…….  Bogens styrke: den kan læses af alle. Humoren bærer det komplekse stof igennem

Konflikter sådan tackler du dem
Anne-Meta Lind Brunsborg
Lektørudtalelse bibliotek.dk

Bøger som Lars anbefaler

Se et udvalg af bøger som Lars anbefaler, i forbindelse med konflikthåndtering

Se bøger
Bog med Lars Mogensen

Bliv klogere på konflikthåndtering - køb bogen "Konflikter - sådan tackler du dem" af Lars Mogensen

Køb nu