Akut hjælp til medarbejder

Konfliktcoach

Uddan dig til certificeret konfliktcoach

Bliv konfliktcoach på 6 dage

Conflict.dk udbyder uddannelsen til konfliktcoach med to topengagerede og nærværende undervisere på holdet. På tre moduler a to dage lærer du, hvad der skal til for at konfliktløse i det virkelige liv.

Kursus med Lars Mogensen

At blive konfliktcoach kræver træning

Konfliktløsning kræver ikke kun meget skarpe værktøjer, men også en indsigt i menneskers ubevidste reaktionsmønstre. Særligt, når bølgerne går højt, og det midt i konflikten er umuligt at trykke på pauseknappen. Det kræver, at du kan være tilstede, åben, oprigtig, engageret og mest af alt: nærværende. At mestre dette kræver træning, og det er, hvad vi tilbyder på 6 dages uddannelse i konflikthåndtering og personlig udvikling.

 

Uddannelsen som konfliktcoach henvender sig til alle; både privat og erhverv. Den kan også gennemføres for et lukket hold fra din virksomhed.

 

Varighed: 6 dage

Undervisere: Lars Mogensen og Henrik Heilmann 

Lær at løse konflikter i det virkelige liv

Velkommen til 6 intense dage, hvor vi tager udgangspunkt i virkeligheden - din virkelighed. Du lærer at konfliktløse i dit eget liv og lærer, hvordan du kan hjælpe andre til at håndtere deres konflikter. Den sidste dag er helliget træning og certificering.

 

Vi glæder os til at se dig som kommende konfliktcoach.

Kursus med Lars Mogensen
Foredrag med Lars Mogensen
afspil

Podcast og interview med Lars

Lars fortæller om konflikthåndtering og god arbejdslyst, og han giver nogle gode råd til, hvordan vi bliver bedre til at håndtere udfordringerne med konflikter. Hør hvordan man tackler konflikter mellem ledelse og medarbejder. Lyt med, og bliv udfordret til at sætte pris på mødet med de mennesker, vi synes er irriterende!

Kalender

Hold Efterår 2024

Modul 1: 5. – 6. September 2024
Modul 2: 19. – 20. September 2024
Modul 3: 3. – 4. Oktober 2024

 

Alle dage kl. 9 – 16.

Hotel Hesselet

Christianslundsvej 119

5800 Nyborg

13.596 kr. excl. moms

(16.995 kr. incl. moms)

Prisen inkluderer uddannelse, materialer og forplejning alle dage

Ledige pladser

Hold Forår 2025

Modul 1: 27. – 28. Februar 2025
Modul 2: 13. – 14. Marts 2025
Modul 3: 27. –28. Marts 2025

 

Alle dage kl. 9 – 16.

Hotel Hesselet

Christianslundsvej 119

5800 Nyborg

13.596 kr. excl. moms

(16.995 kr. incl. moms)

Prisen inkluderer uddannelse, materialer og forplejning alle dage

Ledige pladser

Hold Efterår 2025

Modul 1: 5. – 6. September 2025
Modul 2: 19. – 20. September 2025
Modul 3: 3. – 4. Oktober 2025

 

Alle dage kl. 9 – 16.

Hotel Hesselet

Christianslundsvej 119

5800 Nyborg

13.596 kr. excl. moms

(16.995 kr. incl. moms)

Prisen inkluderer uddannelse, materiale og forplejning alle dage

Ledige pladser

Se mere i folderen

I vores folder kan du læse mere omkring uddannelsen til konfliktcoach.

Se folder

  Uforpligtende Forespørgsel

  Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel.
  Ved spørgsmål, kontakt os på tlf. 22 75 80 90

  Krisehjælp til medarbejder

  Få uddannelsen skattefrit

  Bruttolønsordningen, Fleksibel Lønpakke eller Lønomlægning dækker over muligheden for, at en medarbejder får et gode eller et produkt betalt af sin arbejdsplads over sin bruttoløn. Det vil sige, at din virksomhed betaler for uddannelsen og trækker (delvist) momsen fra. Prisen bliver trukket over din bruttoløn over eksempelvis et år, og dermed sparer du skatten. Dette er dog kun et forhold mellem kursusdeltager, arbejdsgiveren og Skat.

   

  For at få helt konkret information om de betingelser, der skal være opfyldt for at du kan få Konfliktcoachuddannelsen betalt, kontakt da venligst din arbejdsgiver og SKAT på tlf. 72 22 18 18

  Hør tidligere deltagers oplevelse med uddannelsen

  "Jeg kan kun anbefale, at alle, der i sin hverdag arbejder med eller er sammen med mennesker, tager denne uddannelse." Tryk på videoen og hør Henrik Bjerregaard-Svendsen, senior project manager hos Novo Nordisk, fortælle om sin oplevelse af konfliktcoach-uddannelsen.

   

  Bliv konfliktcoach

  Hør tidligere deltagers oplevelse med uddannelsen
  afspil

  I delte helt ublu ud af jeres egne konflikter og fejltrin. Det gjorde det både levende og forståeligt og trak noget meget kompliceret og svært, ned på et niveau hvor det var til at forstå...  Jeg troede, at jeg primært skulle lære noget om andre, men kom i høj grad til at stifte bekendtskab med… mig selv... For det ER en livslang proces at ændre mine egne mønstre. Det ER svært at opdage at løsningen ligger i mig selv – Ingen andre.  Ansvaret for at starte forfra ER mit. Det er snebold effekten. Jo længere bolden triller, jo tungere bliver den og jo mere skidt og møg trækker den med sig på vejen. Det er selvfølgelig lidt af en erkendelse, når man tror man er en lille perfekt snebold af de hvide krystaller og så pludselig opdage, at man i virkeligheden er maven på den fede snemand….  Hvad er det gode ved det? …at der er livslang plads til forbedringer og at jeg nu er bedre rustet til at arbejde på det, med alle jeres historier og input i bagagen.  Tak for et super kursus, men mest af alt tak fordi I skabte et fortroligt rum for hele holdet.

  Konfliktuddannelse
  Charlotte Carl Schønnemann
  Teamkoordinator, Dansk retursystem
  Bog med Lars Mogensen

  Bliv klogere på konflikthåndtering - køb bogen "Konflikter - sådan tackler du dem" af Lars Mogensen

  Se mere