Foredrag med Lars Mogensen

Foredrag

Lars tilbyder foredrag om trivsel, kommunikation og konflikthåndtering for alle organisationer, arbejdspladser og faggrupper

Foredrag med Lars Mogensen

Et hæsblæsende, interaktivt øjenåbner-foredrag med en af tidens bedste foredragsholdere. Hvordan påvirker din adfærd og din kommunikation dine omgivelser?  

elsk dine konflikter

"Konflikthåndtering og kommunikation i praksis"

Under foredraget "Konflikthåndtering og kommunikation i praksis" tager Lars Mogensen deltagerne med på en rejse gennem sine egne oplevelser og videre ud i deres egen virkelighed på jobbet og derhjemme.

 

Foredraget er et spændende, lærerigt og underholdende minikursus i effektiv kommunikation med dine omgivelser og en øjenåbner om konflikthåndtering, kommunikation og samarbejdet med og relationen til dine omgivelser.

 

Lars bruger alle tilgængelige virkemidler i sine foredrag, og bagefter ville du blot ønske, at du havde hørt foredraget for mange år siden.

 

“Påvirk dine omgivelser med din personlighed”

I foredraget “Påvirk dine omgivelser med din personlighed” tager Lars Mogensen tilhørerne et skridt dybere ind i konflikthåndteringsverdenen. Du lærer, hvordan du bliver bevidst om din egen tilstand, og hvordan du bliver bevidst om andres. Du lærer at møde mennesker i deres forsvar – dér, hvor de virkelig er.

Igennem en række nye øvelser og praktiske værktøjer giver Lars Mogensen deltagerne en dybere forståelse for konflikten og kommunikationens anatomi og gør de ubevidste ting synlige. Allerede gennem den indsigt bliver det meget nemmere at kommunikere og løse konflikter – når du går fra ubevidst til bevidst og undgår faldgruberne.

afspil
Foredrag med Lars Mogensen

"Elsk dine konflikter"

"Elsk dine konflikter"-foredraget holdes som et motiverende indspark målrettet virksomheder. Med humor, skarphed, nærvær og eksempler fra sit eget liv sætter Lars fokus på det, der fylder i din hverdag og giver dig ny ballast, som du kan bruge i dit professionelle og private liv.

Foredraget er for ledere, ansatte, høvdinge, servicefolk, selvstændige og andre, der kan trænge til et kærligt, motiverende spark bagi.

 

Alle foredrag kan også afholdes online.

  Uforpligtende Forespørgsel

  Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel.
  Ved spørgsmål, kontakt os på tlf. 22 75 80 90

  Hold nu op. Sikke et indlæg! Lars Mogensen – en mester i at give os et spark lige i selverkendelsens solar plexus! Lad nu være med at påtage dig offerrollen, tag ansvar, grib din drage, og styr den – for pokker. En helt igennem fantastisk rejse gennem den psykologiske teori, selvindsigten, cases og serveret med et billedsprog og en humor, der fik os til at ligge flade af grin. Fantastisk! Mange tak fra alle 195 deltagere fra Netværket Epos!

  Elsk dine konflikter
  Ann Langballe Madsen
  Organisations- & Kommunikationschef

  Hjælp til god kommunikation

  Med et foredrag fra Lars Mogensen bliver din organisation, ledergruppe eller arbejdsplads klogere på, hvordan I kommunikerer effektivt med jeres omgivelser. I får en øjenåbner og et spark bagi, når det gælder konflikthåndtering, kommunikation og samarbejdet og relationen til jeres omgivelser. 

   

  Book foredrag

  Hjælp til god kommunikation
  afspil
  Foredrag med personlighed
  afspil

  Foredrag med personlighed

  Lars Mogensen giver dig en række værktøjer til effektiv konflikthåndtering med sine indlevende foredrag. Lars' karismatiske væsen og personlige indsigt i konflikthåndtering gør det til en helt særlig oplevelse – hver gang.

  Book foredrag

  Se vores åbne kalender

  Her finder du datoerne for de åbne arrangementer og foredrag vi holder i løbet af året.

  Se kalender
  Bog med Lars Mogensen

  Bliv klogere på konflikthåndtering - læs bogen "Konflikter" af Lars Mogensen

  Se mere