Referencer

Se et udpluk af vores referencer her

Et udpluk af vores referencer

Herunder har vi samlet en lang række af vores referencer, som tæller både store og små virksomheder samt privatpersoner. Kig dem igennem og bliv inspireret til dit næste foredrag eller uddannelse.

Skive kommune

Feedback fra deltagere på Konfliktcoachuddannelse fra familierådgivere i Skive Kommune

afspil
afspil

Døgninstitutionen Nexus

Feedback fra deltagere på 6 dages Konfliktcoachuddannelsen hos Lars Mogensen og Henrik Heilmann.

Erik Sassersen

Erik Sassersen har gennemført Konfliktcoachuddannelsen hos conflict.dk og fortæller her om hans oplevelse og udbytte.

afspil
afspil

Døgninstitutionen Nexus

Deltager fra 6 dages konfliktcoachuddannelse giver feedback.

Vi har på Billund lufthavn haft fornøjelsen, af Lars Mogensens enestående ”one man show”. Lars har en fantastisk evne til at udtrykke sig i billeder som er let forståelig, og han fanger dermed tilhørernes fulde opmærksomhed. Ligeledes kommer han farende med 120 km/t ud over kanten og tager folk med storm. Vi havde en fantastisk oplevelse og fik samtidig en masse med derfra, til at hjælpe med at løse de konflikter, vi støder på i hverdagen.

Michael Rasmussen
Afdelingsleder, Security Billund Lufthavn

For første gang nogensinde er du det menneske, der har givet mig så meget bare ved et foredrag, og det er jeg dig dybt taknemmeligt for. I de sidste mange år har jeg været på det ene kursus efter det andet, personlig udvikling, giraf kursus, ikke voldelig kommunikation, systemisk integreret familieterapi osv. og har læst den ene bog efter den anden. Men aldrig er der noget, der har rykket så meget. Jeg er meget visuel og dine billeder er lige det, jeg har brug for for at forstå. Jeg kan bruge det til noget i mit liv - både på arbejde, men også i de nære relationer i mit privatliv.

Vivi Beck
Pædagog

Det er bare det bedste der er sket mig, at få lov til at blive inspireret og fyldt op med fantastiske værktøjer har hjulpet mig til at kunne rumme mødet med, mig selv mine medarb. mine kollegaer familie .....ja alle i min hverdag. Jeg har fået øjnene op for vigtigheden af en konflikt men også vigtigheden i at holde følelserne, tanker hjemme hos mig selv og ikke komme med gode råd men at lytte.

Katja Mikkelsen
Dagl. leder sygeplejen, Sønderborg Kommune

Vi havde fornøjelsen af at have Lars Mogensen til vores generalforsamling hos Small Danish Hotels. Lars var inspirerende, sjov, tankevækkende og charmerende. Han havde fat i alle 125 deltagere fra start til slut. Lars fortalte historier fra sit eget liv, krydret med stof til eftertanke. Aldrig har vi grinet så meget - til et ellers seriøst arrangement. Vi giver Lars vores allerstørste anbefalinger og ønsker for alle, at de skal opleve denne energibombe af en foredragsholder.

Pernille Højland-Rønde
Marketingansvarlig, Small Danish Hotels

Jeg har i mange år leget  med personlig udvikling. Og jeg har på 3 måneder fået det jeg har ledt længe efter. Efter level 1 og 2 har en masse indre konflikter fået plads og forståelse så jeg i min hverdag kan møde andre uden mit knas forstyr vores møde. Hvis man vil møde sig selv som man er, er denne uddannelse for alle der tør åbne sig. Ingen kan på nogen måde undgå at tage noget med hjem som ikke vil give mening og det burde være et krav at opleve Lars og Henrik. Gør det hvis du tør det.

Tina Høimark
Pædagog i Klub Trekroner

Det har været nogle lærerige dage. Viden og undervisning der har været inde og pille i mit system. Det har givet mig noget viden, som jeg har fået lyst til at bruge i min dagligdag med de unge, jeg arbejder med, og de problemer/konflikter de bliver en del af. Min egen dagligdag og min rolle, er jeg blevet mere bevidst om. Tror at livet for ens nærmeste bliver nemmere i fremtiden. Tak for et godt kursus

John Søgaard Qvist
Pædagog hos Ungebasen Randers Kommune