Konflikter og trivsel på arbejdspladsen

Uddannelser

Bliv konfliktcoach eller deltag i ledertræning

Vil du være klar til at håndtere konflikter?

Lær at håndtere og løse konflikter med udgangspunkt i virkeligheden - din virkelighed. Vi giver dig de rette værktøjer og indsigt i menneskers ubevidste reaktionsmønstre, når du uddanner dig som certificeret konfliktcoach eller deltager i ledertræning.  

Vil du være klar til at håndtere konflikter?
afspil

Conflict.dk udbyder uddannelser med disse undervisere

Lars Mogensen og Henrik Heilmann underviser dig på uddannelserne, som Conflict.dk udbyder. Læs om deres baggrunde og uddannelser herunder. 

Foredrag med Lars Mogensen

Lars Mogensen

Indehaver af conflict.dk, konfliktcoach, skolelærer, 2-årig idrætsuddannelse. Efteruddannet indenfor nærvær, konflikthåndtering, relationer, ledelse og kommunikation. Lars er landets mest brugte oplægsholder i temaet konflikthåndtering.

Henrik Heilmann

Henrik er uddannet skolelærer, Enneagram-rådgiver, NLP-Trainer og har en 4-årig kropsterapeutisk uddannelse (Bodynamic). Han har coachet, behandlet og trænet mennesker i alle aldre og med alle tænkelige problemstillinger i mere end 12 år. Derudover er Henrik procesmand og lidt af troldmand når det handler om at få en organisation og deres ”indbyggere” på rette kurs. Han har blandt andet sat kursen og trænet to af de arbejdspladser der efterfølgende er blevet udnævnt til Danmarks og Europas bedste arbejdspladser i perioden 2003 - 2007.

Proces for virksomhed

Jeg har aldrig lært så meget på så kort tid. Det har været en enestående rejse og jeg bruger allerede det lærte i min hverdag.  Jeg øver hver dag – for der  skal træning til. Jeres måde at undervise på har ganske enkelt været fantastisk. Gode eksempler fra det virkelige liv, masser af latter, ærlighed og super feedback. 

Min hverdag er blevet anderledes – der er stadig mudder, brandslukning og drager, der flyver afsted. OG det er fedt. Nu ved jeg , hvad og hvem det handler om, og så kan jeg tage den derfra. Og det er så lærerigt!!!!!!!   

Konfliktcoach uddannelse
Helle Jørgensen
HR manager - Cobham Satcom

Feedback fra deltagere

Camilla og Rikke der til dagligt arbejder som familierådgivere i Skive kommune, giver her feedback på deres oplevelse med konfliktcoachuddannelsen.

Feedback fra deltagere
afspil