Samarbejde på arbejdspladsen

Teamudvikling

Få håndteret de interne problemer med teamudvikling

Vi hjælper jer med at håndtere interne problemer

Interne problemer definerer vi som alt det, der kan gå galt mellem mennesker. Ansatte kan være meget dygtige til deres arbejde, men mangle færdigheder i at være i relationer og at håndtere konflikter. At få stoppet negativ sladder og bagvaskelse, destruktive alliancer og skævvredet dominans og mobning er noget af det, vi aktivt ændrer på. 

Procesudvikling for virksomhed

Vi hjælper virksomheder med interne kommunikationsproblemer

Kommunikation er også det, der ikke bliver sagt højt.  Alt lige fra vandrørenes rumlen til det, der står som usynlige murer af aggressiv tavshed, der gør mennesker utrygge og passive.

 

Vi får svesken på disken, og alle får lov at pege på den. Og så skal der læres at pege på løsningerne samtidig!

 

Alle skal være med. De fornærmede, utilfredse, skeptiske, dominerende, og dem der underkaster sig, og alle dem der spiller spil. De glade, de passive, og dem, der aktivt bare gerne vil arbejde, til alle dem, der i al fortrolighed brokker sig over dem, der brokker sig.

Vi skærer alt det unødvendige fra

Det handler om at finde ormen i æblet. Når først den er fundet, er det muligt at tænke klart igen.

 

Udfordringerne kan ligge i ledelsesstilen, medarbejderkulturen, eller at en enkelt person får lov til at forpeste hele stemningen. Uanset hvad, så er det vigtigt at se på alle tre elementer for, at tingene falder på plads og bliver gennemskuelige. Det kræver en proces, hvor alle får tid til at øve sig i at være sig selv sammen med andre og samtidig erkende, at konflikter og konfliktløsning gerne må være en del af arbejdslivet.

 

Proces for virksomhed

  Uforpligtende Forespørgsel

  Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel.
  Ved spørgsmål, kontakt os på tlf. 22 75 80 90

  Vi har valgt at arbejde med at fastholde og udvikle det gode arbejdsmiljø. Valget faldt på Henrik Heilmann, og processerne med ham har været fantastisk værdiskabende for vores virksomhed. Henrik er helt unik til at tage hånd om samarbejdsudfordringer og konflikter, således at alle bliver bevidste om at det handler om at tage ansvar for sig selv og for fællesskabet. Han forstår at give den enkelte indsigten i aktivt at vælge at ændre sin adfærd, til gavn for den enkelte og for fællesskabet. Samarbejdet med Henrik har øget alles indsigt, og det gode samarbejde har fået et solidt fundament at udvikle sig yderligere på. Henriks bidrag til at alle fokuserer på det værdiskabende samarbejde har været helt essentiel for virksomhedens fortsatte udvikling. Tak.

  Foredrag med Lars Mogensen
  Ole Steensberg Øgelund
  Adm. direktør Vand og Affald