Konfliktcoach-uddannelsen

conflict.dk udbyder uddannelsen til konfliktcoach med to top engagerede og nærværende undervisere på holdet. På 3 moduler af 2 dage lærer du, hvad der skal til for at konfliktløse i det virkelige liv. Du lærer at løse konflikter med værdigheden i behold. Det kræver ikke kun meget skarpe værktøjer, men også en indsigt i menneskers ubevidste reaktionsmønstre. Særligt når bølgerne går højt, og det midt i konflikten er umuligt at trykke på pauseknappen. Det kræver, at du kan være tilstede, åben, oprigtig, engageret og mest af alt nærværende. At mestre dette kræver træning, og det er, hvad vi tilbyder på 6 dages uddannelse i konflikthåndtering og personlig udvikling. Velkommen til 6 intense dage, hvor vi tager udgangspunkt i virkeligheden - din virkelighed. Du lærer at konfliktløse i dit eget liv og lærer, hvordan du kan hjælpe andre til at håndtere deres konflikter. Den sidste dag er helliget træning og certificering. Jeg glæder mig til at se dig som kommende konfliktcoach.

Lars Mogensen

 

Undervisere på konfliktcoach-uddannelsen

Lars Mogensen

Lars Mogensen

Indehaver af conflict.dk, konfliktcoach, skolelærer, 2-årig idrætsuddannelse. Efteruddannet indenfor nærvær, konflikthåndtering, relationer, ledelse og kommunikation. Lars er landets mest brugte oplægsholder i temaet konflikthåndtering.

 

Læs mere om Lars her

 

Henrik Heilmann

Henrik Heilmann

Henrik er uddannet skolelærer, Enneagram-rådgiver, NLP-Trainer og har en 4-årig kropsterapeutisk uddannelse (Bodynamic). Han har coachet, behandlet og trænet mennesker i alle aldre og med alle tænkelige problemstillinger i mere end 12 år. Derudover er Henrik procesmand og lidt af troldmand når det handler om at få en organisation og deres ”indbyggere” på rette kurs. Han har blandt andet sat kursen og trænet to af de arbejdspladser der efterfølgende er blevet udnævnt til Danmarks og Europas bedste arbejdspladser i perioden 2003 - 2007.

 

Læs mere om Henrik her


For mig har det været ren energi, igen at være i selskab med Lars og Henrik.

...det er en gave, at finde nye guldkorn og erkendelser i det, jeg i forvejen interesserer mig for – det personlige lederskab.

Jeg har følt mig løftet og udfordret og er kommet hjem med ny energi og gåpåmod fra hvert forløb.

For mig har det givet et tiltrængt energiboost og overskud til at få kontakt til min empati og egen kraft til at handle og agere konstruktivt i de aktuelle konflikter jeg løber ind i. Jeg har brugt det som alternativ til ledelsessupervision med stort udbytte.

Karen Thymann, Afdelingsleder, Sønderborg kommune

 

Tilmelding til Konfliktcoach-uddannelsen

Her kan du tilmelde dig. Ved tilmelding får du tilsendt en opkrævning på depositum 2500,- incl. moms. Du er først endelig tilmeldt uddannelsen når vi har registreret depositum. Resten af betalingen forfalder 4 uger inden uddannelsesstart. Ved tilmelding mindre end 4 uger inden start forfalder hele beløbet ved tilmelding.

Ved afmelding eller flytning til andet hold tilbagebetales eller overføres depositum ikke. Ved afbestilling mindre end 4 uger til afholdelse kræves 50 % af uddannelsesudgiften i gebyr, ved mindre end 2 uger til afholdelse gives ingen refusion. Er en deltager forhindret, kan en anden deltage i stedet, såfremt det aftales med Konfliktcoach ApS inden start af uddannelsen. 

Vi sender vigtig information til den email du angiver, og du bedes holde os opdateret med en email adresse, du kan modtage information på.

 

Få uddannelsen skattefrit

Bruttolønsordningen, Fleksibel Lønpakke eller Lønomlægning dækker over muligheden for, at en medarbejder får et gode eller et produkt betalt af sin arbejdsplads over sin bruttoløn. Det vil sige, at din virksomhed betaler for uddannelsen og trækker (delvist) momsen fra. Prisen bliver trukket over din bruttoløn over eksempelvis et år og du dermed sparer skatten. Dette er dog kun et forhold mellem kursusdeltager, arbejdsgiveren og Skat. For at få helt konkret information om de betingelser, der skal være opfyldt for at du kan få Konfliktcoachuddannelsen betalt, kontakt da venligst din arbejdsgiver og SKAT på tlf. 72 22 18 18

Hvem deltager

 

Hvor skal fakturaen sendes hen

 

Tilmeld nyhedsbrev

 

 

 

Lars og Henrik har formået at skabe en dynamisk og interessant uddannelse, der bevæger sig på en fin balance mellem teori og praktiske øvelser, alt pakket ind i nærvær og rolige omgivelser.
Tusind tak for en udviklende og inspirerende konfliktcoach uddannelse.

Ingi B Jóannesarson
Gadeplansmedarbejder
Høje Taastrup Kommune

At deltage i jeres konfliktcoachuddannelse er lærdom ud i at tage ansvar for eget liv og hjælpe andre til at gøre det samme. Mine konflikter er for 90% vedkommende mine konflikter. Det samme gælder heldigvis for alle andre mennesker. At være sammen med jer tilbyder her-og-nu brugbare værktøjer. Samtidig får man et stykke arbejde for livet, for jeres helt centrale pointe er at flytte sig fra at være sine tanker, følelser og kropslige reaktioner til at “holde sine drager”, altså evne at betragte sine konflikter ude fra. Dét er lettere sagt end gjort, og det holder reelt aldrig op. Dét er på én gang lovende og befriende. I er nok de mest inspirerende og jordnære undervisere, jeg har mødt. Ingen powerpoints, oceaner af viden, egne sårbare eksempler og ikke mindst håndgribelige øvelser, der er lige til at oversætte til arbejdet med egne og andres konflikter. Af hjertet tak for, at I har skabt denne uddannelse og for at være dem, I er.

Erik Sassersen Møller - HR- & proceskonsulent

Den første gang jeg smagte en af de berømte Johan Bülow ”Lakrids” kugler, vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle mene. Det er da lidt mærkeligt at blande chokolade og lakrids sammen, ikke? Jeg forventede en traditionel chokolade kugle med kakao pulver uden på – og så var det i stedet lakridspulver udenpå chokolade og en kerne af lakrids indeni. En ret simpel opskrift – men Johan har med garanti kasseret mange opskrifter, før han nåede frem til lige præcis denne kombination.  Omtrent sådan kan jeg beskrive mit møde med jer. En ”simpel” opskrift – men tydeligvis med vægt bag ordene og afprøvede teknikker – også på jeres egne kroppe. I delte helt ublu ud af jeres egne konflikter og fejltrin. Det gjorde det både levende og forståeligt og trak noget meget kompliceret og svært, ned på et niveau hvor det var til at forstå. Det ville have været så nemt for jer at overbevise os alle sammen om, at I aldrig selv falder i og lader jer påvirke. Det gjorde I heldigvis ikke.  Jeg troede, at jeg primært skulle lære noget om andre, men kom i høj grad til at stifte bekendtskab med… mig selv. Der var en del ah-ha oplevelser undervejs og her 11Ž2 måned efter, dukker de stadig op. For det ER en livslang proces at ændre mine egne mønstre. Det ER svært at opdage at løsningen ligger i mig selv – Ingen andre.  Ansvaret for at starte forfra ER mit. Det er snebold effekten. Jo længere bolden triller, jo tungere bliver den og jo mere skidt og møg trækker den med sig på vejen. Det er selvfølgelig lidt af en erkendelse, når man tror man er en lille perfekt snebold af de hvide krystaller og så pludselig opdage, at man i virkeligheden er maven på den fede snemand J… mere brun end hvid, fordi den er fyldt med mos og grene og alt det andet skrammel der lå på vejen .  Hvad er det gode ved det? …at der er livslang plads til forbedringer og at jeg nu er bedre rustet til at arbejde på det, med alle jeres historier og input i bagagen.  Tak for et super kursus, men mest af alt tak fordi I skabte et fortroligt rum for hele holdet.

Charlotte Carl Schønnemann - Teamkoordinator, Dansk retursystem